Over ons

Joost van den Branden & Kiki Bosman

Het idee om op deze bijzondere plek een pop-up te realiseren is ontstaan nadat wij – Joost van den Branden & Kiki Bosman – samen het RTL-programma Herman’s Pop-up Restaurant wonnen.

Joost is de culinaire master mind achter het plan. Sinds jaar en dag houdt hij zich al bezig met koken, in de breedste zin. Van het meewerken aan een kookboek tot het geven van kookworkshops en het runnen en opzetten van verschillende keukens. Vandaag de dag verzorgt Joost culinaire avondjes bij mensen thuis. Met Alba Private Dining tovert hij huiskamers voor een avondje om tot thuis-restaurant.

Kiki is ‘de andere helft’ van het duo. Als founder van Girls Who Magazine – een platform voor ambitieuze levensgenieters – inspireert zij haar lezers om het mooiste, lekkerste en gezelligste uit het dagelijks leven te halen. Het opsporen van bijzondere ervaringen, om deze vervolgens op het platform te delen, is dan ook een dagelijkse bezigheid.

joost van den branden en kiki bosman

Over Gert & Tanja, De Hooischuur Amsterdam

Na een uitstapje van 25 jaar buiten de landbouw blies beroepsbrandweerman Gert Vendrig samen met zijn partner Tanja Roos in 2013 het leegstaande ouderlijk melkveebedrijf nieuw leven in. Met resultaat: hun 50 Holstein-Frisian koeien produceren de beste melk van Noord-Holland en maakt Friesland Campina Noord-Hollandse kaas van hun melk. Naast een kinderdagverblijf is er op het melkveebedrijf een compleet ingerichte horeca-ruimte ‘De Hooischuur’, waar de Fruit de Mer pop-up tijdelijk in trekt. 

De liefde voor gastvrijheid en culinaire ervaringen delen Joost en Kiki met Tanja en Gert, eigenaren van De Hooischuur Amsterdam.